Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Mexická rajčatová polévka se zeleninou

  54,-Kč

2.

160g Zapečený kuřecí steak alá „Melanzane“ (lilek, mozzarella, rajče), krokety / vařený brambor, dip

189,-Kč

3.

Spaghetti Noceto

(vepřová panenka, chilli, anglická slanina, paprika, česnek, olivový olej, parmezán)

185,-Kč

4.

Sečuánské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí, houby, mrkev, pórek, zázvor, tmavá sojovka, paprika, bambus, chilli papričky)

176,-Kč

5.

Hrachová kaše s opečeným uzeným masem, vejcem, kyselou okurkou a opečenou cibulkou

182,-Kč

6.

Smažený sýrový špíz, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

(eidam, niva, hermelín)

178,-Kč

7.

Pizza Fabrizio

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, sušená rajčata, olivy)

179,-Kč

8.

Pizza Marsala

(rajč. základ, mozzarella, krůtí maso, brokolice, niva)

184,-Kč

9.

Směs trhaných salátů s rucolou a polníčkem, glazovaná hruška, vlašské ořechy, opečený kozí sýr, bylinková bagetka

193,-Kč

10.

Jahodový dortík s lehkým krémem z mascarpone

  76,-Kč