Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kapustový krém s opraženou šunkou

  64,-Kč

2.

200g Grilovaná jehla (kuřecí, vepřové, slanina, cibule, žampion), steakové hranolky, americký dresink

198,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e noccioline 

(mozzarella, hermelín, gorgonzola, parmezán, smetana, vlašské ořechy, rucola)

186,-Kč

4.

Chilli con carne s jasmínovou rýží / hranolky

(hovězí mleté maso, chilli, červené fazole, kukuřice, cibule, drcená rajčata, paprika)

185,-Kč

5.

170g Hamburská vepřová pečeně s houskovým knedlíkem / dušená rýže

189,-Kč

6.

Smažený sýrový špíz, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

(eidam, niva, hermelín)

182,-Kč

7.

Pizza Piacenza

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, salám, hříbky, rajčata)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

195,- Kč

9.

Borůvkový cheesecake

  78,- Kč