Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Boršč s nokem zakysané smetany

  64,-Kč

2.

160g Burger s trhaným vepřovým masem, opečená slanina, rucola, kyselá okurka, červená cibulka, domácí bulka, steakové hranolky, dijónský dip

215,-Kč

3.

Garganelli Parmigiano

(kuřecí maso, smetana, pomodoro, rajčata, česnek, parmezán, rucola)

186,-Kč

4.

Pečeného kuřátka na másle, bramborová kaše, okurkový salátek

185,-Kč

5.

170g Hovězí znojemská pečeně, dušená rýže / houskový knedlík

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

182,-Kč

7.

Pizza Vesuvio

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, uzený sýr, kukuřice, pórek)

188,- Kč

8.

Insalata Salmone

(směs list. salátů, polníček, rajčata, okurka, grilované kousky lososa, bazal. pesto, bagetka)

195,- Kč

9.

Jahodový dortík s lehkým krémem z mascarpone

  78,- Kč