Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hrachová polévka s uzeninou

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak se sázeným vejcem, anglickou slaninou a vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem, americký dresink

215,-Kč

3.

Risotto di Tacchino

(italská rýže carnaroli, krůtí maso, česnek, bílé vino, cuketa, pórek, parmezán)

187,-Kč

4.

220g Vepřové ražniči s cibulí, slaninou a klobásou, šťouch. brambor s pórkem

185,-Kč

5.

420g Marinovaná BBQ kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

198,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

182,-Kč

7.

Pizza Ricardo

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, listový špenát, červená cibule)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s opečeným kozím sýrem, červenou řepou, vlašskými ořechy, rukolou, jemný medový dresink a opečená bagetka

195,- Kč

9.

Cheesecake

  78,- Kč