Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, ledovým salátem a pita chlebem, hranolky, tzatziki

215,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragů, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozzarella, parmezán)

186,-Kč

4.

Vepřové nudličky v rokforové omáčce s uzeninou, dušená rýže / hranolky

185,-Kč

5.

Pečené kuřecí stehno alá kachna, červené zelí, variace knedlíků

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

182,-Kč

7.

Pizza Prosciutto crudo

(rajč. základ, mozzarella, parmská šunka, rucola, černé olivy)

188,- Kč

8.

Insalata Molise

(variace salátů, rajčata, gril. kuřecí maso, pomeranč, jogurtový dresink, bagetka)

195,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,- Kč