Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Bílá zelná polévka s klobásou

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný kuřecí steak zapečený hermelínem, hranolky /vařený brambor, brusinky, listový salátek

207,-Kč

3.

Risotto e pollo 

(italská rýže carnaroli, kuřecí maso, česnek, bílé vino, cuketa, pórek, parmezán)

186,-Kč

4.

Cous-cous s grilovaným kuřecím masem, zeleninou a bazalkovou omáčkou

187,-Kč

5.

170g Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

198,-Kč

6.

180g Smažený holandský řízek s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

182,-Kč

7.

Pizza Bacon cipolle

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, vejce, cibule)

188,- Kč

8.

Variace trhaných salátů s grilovanou středomořskou zeleninou, fetaki sýrem, pestem a bagetkou

195,- Kč

9.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

  78,- Kč

10.

Tartare di manzo 150g

(míchaný hovězí tatarák s cibulkou, žloutkem, kořením, worchester, česnek, topinky 5ks)

230,- Kč