Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém s restovanou šunkou

  64,-Kč

2.

450g Marinovaná vepřová žebírka podávaná s kukuřičným klasem, beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dip

265,-Kč

3.

Tagliatelle pomodoro e burrata

(bůvolí mozzarella, drcená rajčata, bazalka, česnek)

187,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (slanina, cheddar), bramborová kaše, rajčatový salátek

185,-Kč

5.

160g Maďarský hovězí guláš s červenou cibulkou, bramboráčky

189,-Kč

6.

Fish and chips 

(smažené kousky tresky v těstíčku se steakovými hranolkami a citrónovým dresinkem)

184,-Kč

7.

Pizza Reggia

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, uzený sýr, beraní rohy)

188,- Kč

8.

Insalata Roastbeef (směs salátů, polníček, rajčata, paprika, marinovaný hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, křen, bagetka)

207,- Kč

9.

Ovocné jahodové knedlíky s tvarohem, máslem a moučkovým cukrem

(dezert / hlavní chod)

56,-/159,-