Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Thajská kuřecí polévka s masem, zeleninou a rýžovými nudlemi

  64,-Kč

2.

160g Smažené kuřecí stripsy s bramborovou kaší, domácí salátek „Coleslaw“

195,-Kč

3.

Tagliatelle Primavera e pollo

(olivový olej, bazalka, rajčata, česnek, černé olivy, mozzarella, filírované kuřecí prsíčko)

186,-Kč

4.

Crespelle al salmone

(zapečené palačinky s lososem, špenátový list, smetana, česnek, mozzarella, parmezán)

192,-Kč

5.

170g Moravský vrabec se špenátem, bramborový knedlík

189,-Kč

6.

200g Smažený XL vepřový řízek z krkovičky s mačkaným bramborem, kyselá okurka, tatarská omáčka

182,-Kč

7.

Pizza Pasanella

(smetana, mozzarella, anglická slanina, červená cibule, brokolice, kukuřice)

188,- Kč

8.

Těstovinový salát „ITALIANO“

(fusilli, kuřecí maso, sušená rajčata, olivy, zel. fazolové lusky, česnek, pesto, rucola)

185,- Kč

9.

Italské tiramisu

  78,- Kč

10.

200g „Club Sandwich“, hranolky

(filetovaný kuřecí steak, opečená slanina, salát, rajčata, cheddar, opeč. toust, dresink)

249,- Kč