Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Toskánská fazolová polévka s rajčaty

  64,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, opečený brambor, americký dresink

215,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(it. rýže carnaroli, bílé víno, vepřová panenka, rozmarýn, cuketa, česnek, parmezán)

198,-Kč

4.

200g Opečená vinná klobása s bramborovou kaší, kyselá okurka

182,-Kč

5.

Čertův pikantní kotlík v domácím bramboráku / dušená rýže

(kuřecí, vepřové, feferonka, chilli, klobása, slanina, cibule, paprika, pomodoro, česnek)

195,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza Tonno bianca

(smet. základ, mozzarella, tuňák, červená cibule, olivy)

188,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciou

197,-Kč

9.

2ks Domácí lívance s vanilkovým krémem z mascarpone a horkou rybízovou směsí, sypané moučkovým cukrem

 95,- Kč