Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Mrkvová polévka se zázvorem

  64,-Kč

2.

200g Grilovaná vepřová krkovička se slaninou zapečená cheddarem, máslová kukuřice s demi-glase omáčkou, mačkaný brambor

215,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi e pollo

(kuřecí maso, mozzarella, hermelín, gorgonzola, parmezán, smetana, vlašské ořechy, rucola)

192,-Kč

4.

Indické kuřecí soté s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí maso, jablko, pórek, smetana, curry, kokosové mléko)

186,-Kč

5.

Domácí plněné knedlíky uzeným masem, bílé zelí, restovaná cibulka

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza Marsala

(rajč. základ, mozzarella, krůtí maso, šunka od kosti, brokolice, niva)

195,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s opečeným kozím sýrem, červenou řepou, vlašskými ořechy, rukolou, jemný medový dresink a opečená bagetka

207,-Kč

9.

Cheesecake s rybízovou příchutí

  78,- Kč