Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, opečené brambůrky grenaille s parmezánem, dip

215,-Kč

3.

Spaghetti con Pancetta e spinaci

(listový špenát, angl. slanina, žampiony, česnek, smetana, parmezán)

184,-Kč

4.

Sečuánské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí maso, houby, mrkev, pórek, zázvor, sójová omáčka, paprika, bambus, chilli papričky)

186,-Kč

5.

170g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor se slaninou, pečená cibule

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

182,-Kč

7.

Pizza Apetito

(smet. základ, mozzarella, salám, šunka od kosti, žampiony)

188,- Kč

8.

Variace trhaných salátů, polníčku, rajčaty, smažené jalapeňos papričky plněné cheddarem, jemný dip, čerstvé pečivo

197,-Kč

9.

Limetkový cheesecake

  78,- Kč

10.

270g Smažené grundle s citronovou majonézou a domácím pečivem

198,- Kč