Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórková polévka s vejcem

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak „Saltim-bocca“ (čerstvá šalvěj, prosciutto),

jemná sýrová omáčka, mačkaný brambor s pórkem

215,-Kč

3.

Risotto Rosmarino

(it. rýže carnaroli, bílé víno, vepřová panenka, rozmarýn, cuketa, česnek, parmezán)

194,-Kč

4.

Pečené kuřecí paličky „sweet and chilli“ s bramborovou kaší a salátkem

186,-Kč

5.

170g Vepřo-knedlo-zelo (vepřová pečeně, bílé zelí, variace knedlíků)

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

184,-Kč

7.

Pizza Hawai bianca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, ananas)

188,- Kč

8.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a kuřecím masem

197,-Kč

9.

Rebarborový řez s drobenkou a jahodami

  78,- Kč

10.

160g Chicken burger, batátové hranolky
(kuřecí steak, anglická slanina, cheddar, salát, rajče, červená cibulka, dip z červené řepy)

245,- Kč

11.

Italské panini (prosciutto, caprese, classic), hranolky, dip

185,- Kč