Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

160g Kuřecí medailony v pikantním sýrovém těstíčku, bramborová kaše, salátek „Coleslaw“

198,-Kč

3.

Francouzské zapečené brambory s uzeninou, červená řepa

179,-Kč

4.

200g Pečené čevabčiči s vařeným bramborem, čerstvou cibulkou a hořčicí

184,-Kč

5.

170g Rajská hovězí pečeně s těstovinou / houskové knedlíky

189,-Kč

6.

Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor / hranolky, tatarka

182,-Kč

7.

Pizza Pollo Diavola

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, angl. slanina, paprika, beraní rohy, chilli)

188,- Kč

8.

Insalata Roastbeef (směs salátů, polníček, rajčata, paprika, marinovaný hovězí roastbeef, hořčičný dresink, vejce, křen, bagetka)

207,-Kč

9.

Malinový cheesecake

  78,- Kč