Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem

  64,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko po provensálsku s opečeným bramborem se slupkou, rajčatový salátek, česnekový dip

215,-Kč

3.

Gnocchi di Chef

(vepřová panenka, smetana, listový špenát, žampiony, niva, angl. slanina, parmezán)

187,-Kč

4.

Španělská Paella 

(rýže, mořské plody, kuřecí maso, zel. fazolky, kukuřice, mrkev, kurkuma, rucola, citrón)

189,-Kč

5.

170g Segedínský guláš speciál, houskový knedlík

186,-Kč

6.

200g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

184,-Kč

7.

Pizza Cardinale

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, kukuřice, hermelín)

188,- Kč

8.

Směs listových salátů a zeleniny s filírovanou vepřovou panenkou, francouzský dresink, rozpečená bagetka 

197,-Kč

9.

Italské tiramisu

  78,- Kč

10.

Tartare di manzo 150g

(míchaný hovězí tatarák s cibulkou, žloutkem, kořením, worchester, česnek, topinky 5ks)

230,- Kč