Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem zeleninou a nudlemi

  64,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky s čerstvým salátkem, vařený brambor / hranolky, tzatziki

215,-Kč

3.

Spaghetti Paesaggio

(sušená rajčata, listový špenát, černé olivy, česnek, smetana, parmezán)

184,-Kč

4.

Vepřové nudličky švej-žu-žou s jasmínovou rýží / hranolky

186,-Kč

5.

160g Pečená kuřecí roláda (špenát, slanina, vejce), bramborová kaše

189,-Kč

6.

160g Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

182,-Kč

7.

Pizza Fiorenza

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, klobása, kukuřice, cibule)

188,- Kč

8.

Salmone al avocado

(směs salátů s grilovanými kousky lososa, avokádem, okurkou, citrusová zálivka,

sezamová semínka, bagetka)

207,-Kč

9.

Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem       (dezert / hlavní chod)

78,-/156