Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská rajčatová minestrone se zeleninou a parmezánem

  64,-Kč

2.

160g Grilované medailonky z vepřové panenky se žampionovou omáčkou,

steakové hranolky, kukuřičný klas

215,-Kč

3.

Risotto Milanese

(italská krémová rýže carnaroli, kuřecí maso, hrášek, česnek, bílé víno, kurkuma, parmezán)

194,-Kč

4.

Pečená čtvrtka kuřátka, vařený brambor, okurkový salátek

186,-Kč

5.

170g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží / houskový knedlík

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, mačkaný brambor s pórkem, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza Bacon

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, vejce, cibule)

188,- Kč

8.

Směs listových salátů s cherry rajčátky, rukolou, bůvolí mozzarellou a parmskou šunkou, balsamico, opečená bagetka

207,-Kč

9.

Rýžový nákyp s jahodami, sypaný cukrem         (Dezert / Hlavní chod)

78,-/145

10.

370g Grilovaný vepřový „Texas“ steak na rozmarýnu a česneku, opečený sicilský brambor (cuketa, česnek, pomodoro, rozmarýn, olivy), dip 

265,-Kč