Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kyjevský boršč s nokem zakysané smetany

  64,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak z karé zapečený balkánským sýrem, americký brambor, česnekový dip, míchaný zeleninový salátek

215,-Kč

3.

Risotto funghi con Pollo 

(italská krémová rýže kuřecí maso, hříbky, žampiony, česnek, máslo, parmezán)

195,-Kč

4.

Pikantní masová směs v domácím bramboráku / rýže / hranolky

(kuřecí a vepřové maso, slanina, paprika, cibule, rajčata, chilli papričky)

186,-Kč

5.

170g Hovězí svíčková omáčka, domácí karlovarský knedlík, brusinkový terč

198,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

184,-Kč

7.

Pizza Pepperoncini

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, paprika, jalapeňos paprička)

189,- Kč

8.

Caesar salát 

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

207,-Kč

9.

Čokoládový cheesecake

 78,- Kč