Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Staročeská bramboračka

  67,-Kč

2.

160g Smažené krůtí baby řízečky s domácím bramborovým salátem, citron

215,-Kč

3.

Spaghetti di Roma

(kuřecí maso, tuňák, cuketa, červená cibule, ricotta, smetana, česnek, parmezán)

195,-Kč

4.

Chilli con carne s jasmínovou rýží / hranolky

(hovězí mleté maso, chilli, červené fazole, kukuřice, cibule, drcená rajčata, paprika)

186,-Kč

5.

170g Vídeňská hovězí roštěná se slaninou a dušenou rýží / houskový knedlík

189,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza La Grecia

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, balkánský sýr, černé olivy)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, rucola, okurka, rajčata, smažené kroužky v těstíčku z kalamár, jemný česnekový dip, opečená bagetka

207,-Kč

9.

Italské tiramisu

 78,- Kč

10.

200g Grilovaná vepřová panenka sous-vide v pistáciové krustě s polníčkovým salátem a cherry rajčátky, šťouchaný brambor s pórkem, demi-glase omáčka

265,-Kč