Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Chalupářská česnečka s uzeninou, sýrem a krutóny

  67,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské fazolky se slaninou, 

americký brambor, jemně pikantní dresink s chipotle

215,-Kč

3.

Spaghetti al Mare

(mořské plody, chilli, cuketa, česnek, č. cibule, olivový olej, řapíkatý celer, rucola)

195,-Kč

4.

Kuřecí nudličky v rokforové omáčce s uzeninou, dušená rýže / hranolky

186,-Kč

5.

350g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový), vídeňská cibulka

235,-Kč

6.

200g Smažený XL vepřový řízek z krkovičky s mačkaným bramborem, kyselá okurka, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza di Mateo

(rajč. základ, mozzarella, salám, červená cibule, niva)

188,- Kč

8.

Velký řecký salát

(čerstvá zelenina, ledový salát, černé olivy, marinovaný balkánský sýr, olivový olej)

197,-Kč

9.

Domácí jablečný štrúdl z listového těsta s vanilkovým krémem, sypaný cukrem

 78,- Kč