Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Dýňový krém s kokosovým mlékem

  67,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem, am. dresink

215,-Kč

3.

ITALSKÉ „CRESPELLE,, palačinky, plněné kuřecím masem, špenátem a kukuřicí v krémové smetaně, zapečené sýrem mozzarella

195,-Kč

4.

Kuřecí rizoto se zeleninou sypané sýrem, kyselá okurka

186,-Kč

5.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

184,-Kč

7.

Pizza Ala Gurman

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, žampiony, niva, pórek)

188,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciou

207,-Kč

9.

Pomerančový cheesecake

 78,- Kč

10.

170g Hovězí kostky na česneku, sekaný špenát, bramborové knedlíky

195,-Kč