Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové Svatomartinské menu - po celý den

Polévka a předkrm

Husí kaldoun s žemlovými knedlíčky a droby

* 79,- Kč

90g Domácí paštika balená v anglické slanině s brusinkami, polníčkovým salátkem, cherry rajčátky a opečenou italskou bruschettou

* 137,- Kč

Hlavní jídlo

475g Svatomartinské pomalu pečené husí stehýnko, staročeské červené zelí se švestkami, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

* 490,- Kč

315g Konfitované kachní stehýnko, staročeské červené zelí se švestkami, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

* 285,- Kč

220g Grilované kachní prsíčko sous-vide podávané na krémovém dýňovém risottu, rucolový olej

* 275,- Kč

170g Pečená kuřecí roláda s mandlovo-bylinkovou nádivkou se slaninou, bramborové pyré, salátek

* 195,- Kč

Dezert

2ks Domácí lívance s vanilkovým krémem z mascarpone a horkou borůvkovou směsí, sypané cukrem

* 139,- Kč

Cena 4-chodového MENU dle vašeho výběru * 690,- Kč

 na objednávku (možno i sebou)

1x Celá husa na rodinný stůl (pro 4-6 osob)                  

3,8kg Pečené husičky v celku se staročeským červeným zelím 800g a domácí variací knedlíků (8x bramborový, 8x houskový, 8x karlovarský)

* 1980,- Kč