Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Krémová česnečka s restovanou uzeninou

  67,-Kč

2.

200g Grilovaná jehla (kuřecí, vepřové, slanina, cibule, žampion), steakové hranolky, americký dresink

215,-Kč

3.

Garganelli Veneto

(vepřová panenka, drcená rajčata, listový špenát, česnek, žampiony, parmezán)

195,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno alá bažant s dušenou rýží

186,-Kč

5.

170g Hovězí guláš s čerstvou červenou cibulkou, houskový / bramborový knedlík

189,-Kč

6.

Smažený sýr s vařeným bramborem / hranolky, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza di Patata

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, brambory, cibule, rozmarýn)

188,- Kč

8.

Insalata Verona 

(směs trhaných salátů, čerstvá rajčata, kukuřice, kuřecí maso, jogurtový dresink, bagetka)

207,-Kč

9.

Malinový cheesecake

 78,- Kč

10.

490g Pečená vepřová žebírka podávaná s čerstvým listovým salátem, beraními rohy a domácí česnekovou bagetkou, dip

265,-Kč