Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Francouzská cibulačka s tymiánem, sýrem a krutony

  67,-Kč

2.

180g Grilované kachní prsíčko s medovou chilli omáčkou a jasmínovou rýží, julienne salátek (mrkev, zelí, zázvor, cibule)

235,-Kč

3.

Gnocchi Sorentina con pollo

(kuřecí maso, paprika, cuketa, olivy, bazalka, česnek, pomodoro, mozzarella)

195,-Kč

4.

Pečená čtvrtka kuřete, vařený brambor, okurkový salátek

184,-Kč

5.

160g Vepřové kostky na houbách s dušenou rýží / houskový knedlík

195,-Kč

6.

160g Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza Cheese berries

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, hermelín, niva, brusinky)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů a zeleniny s polníčkem, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, opečená bagetka

207,-Kč

9.

Ovocné kynuté borůvkové knedlíky s vanilkovým krémem a borůvkovým pyré

(dezert / hlavní chod)

76,-/158,-