Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka s mletým masem

  67,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí souvlaki s čerstvou zeleninou, česnekovým pita chlebem, hranolky, dip ze zakysané smetany

235,-Kč

3.

Fish and Chips 

(treska v těstíčku se steakovými hranolkami a citrónovým mayo dresinkem)

195,-Kč

4.

3ks Pečené kuřecí paličky na medu a zázvoru, domácí bramborová kaše, 

mrkvový salátek s jablkem

186,-Kč

5.

160g Koprová omáčka s hovězím masem, houskový knedlík / vařený brambor s vařeným vejcem

195,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek v panko strouhance, mačkaný brambor s pórkem, tatarská omáčka

184,-Kč

7.

Pizza El Pikante

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, salám, chilli papričky, cibule)

188,- Kč

8.

Insalata Palamita 

(variace salátů, tuňák, vejce, kukuřice, zelené fazolky, č. cibule, brambora, bagetka)

207,-Kč

9.

Limetkový cheesecake

  78- Kč