Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi

  67,-Kč

2.

200g Grilovaný telecí Hanger steak na zelených fazolkách s omáčkou z červeného rybízu, šťouchaný brambor s pórkem

285,-Kč

3.

Spaghetti aglio olio e pollo

(česnek, chilli papričky, olivový olej, filírované kuřecí prsíčko, parmezán, rucola)

195,-Kč

4.

Kuřecí nudličky švej-žu-žou s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí maso, křupavá zelenina, zelí, sójová omáčka, chilli papričky)

186,-Kč

5.

170g Libové vepřové výpečky, špenát, bramborové knedlíky s cibulkou

194,-Kč

6.

200g XXL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor, tatarská omáčka, kyselá okurka

187,-Kč

7.

Pizza Piccante

(rajč. základ, mozzarella, salám, šunka od kosti, jalapeňos papričky, chilli)

188,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, baby špenát, červená paprika, grilovaný hermelín, brusinky, opečená bagetka

207,-Kč

9.

Čokoládový cheesecake

 78,- Kč