Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1a.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  67,-Kč

1b.

Zelňačka s klobásou a bramborem

  59,-Kč

2.

160g Zapečený kuřecí steak alá „Melanzane“ (lilek, mozzarella, rajče),

hranolky / vařený brambor, jemný česnekový dip

235,-Kč

3.

Gnocchi Tyrolese

(hovězí nudličky, smetana, hrubozrnná hořčice, červená cibule, česnek, parmezán)

198,-Kč

4.

160g Pečená kuřecí roláda (šunka od kosti, vejce, špenát) s bramborovou kaší

186,-Kč

5.

170g Maďarský hovězí guláš s domácími bramboráčky a červenou cibulkou /

houskový knedlík / bramborový knedlík

194,-Kč

6.

160g Smažené žampiony s vařeným bramborem, tatarská omáčka

187,-Kč

7.

Pizza Pulcinela bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, kuřecí maso, vejce, paprika)

195,- Kč

8.

Insalata Roastbeef

(směs salátů, paprika, rajčata, marinovaný hovězí roastbeef, vejce, hořčičný dresink, bagetka)

217,-Kč

9.

Italské tiramisu

 78,- Kč

10.

475g Pomalu pečené husí stehýnko, červené zelí, variace knedlíků 

(bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

289,-Kč