Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hrachová polévka s restovanou uzeninou a chlebovými krutóny

  67,-Kč

2.

200g „Beef and chicken“ s francouzským zeleninovým ratatouille, steakové hranolky, dip

235,-Kč

3.

Tagliatelle di Parma

(prosciutto, olivy, čerstvá rajčata, bazalka, česnek, oliv. olej, mozzarella)

198,-Kč

4.

Hovězí stroganoff se žampiony a jasmínovou rýží / hranolky

186,-Kč

5.

170g Pomalu pečená vepřová krkovička na medu, šťouchaný brambor se slaninou, pečená cibule

195,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

187,-Kč

7.

Pizza Francesca

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, hermelín, kukuřice)

198,- Kč

8.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

215,-Kč

9.

Borůvkový cheesecake

 78,- Kč

10.

Sečuánské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí, houby, mrkev, pórek, zázvor, tmavá sojovka, paprika, bambus, chilli papričky)

184,-Kč