Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  57,-Kč

2.

160g Grilovaný vepřový steak z karé s růžičkovou kapustou na slanině, mačkaný brambor s pórkem

198,-Kč

3.

Garganelli Ventricio

(kuřecí maso, kapary, paprika, drcená rajčata, česnek, parmezán)

189,-Kč

4.

Kuřecí nudličky se slaninou v rokforové omáčce, rýže / hranolky

184,-Kč

5.

160g Frankfurtská hovězí pečeně s rýží / houskový knedlík / těstovina

195,-Kč

6.

Smažený sýrový špíz, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

(eidam, niva, hermelín)

186,-Kč

7.

Pizza con Salumi

(rajč. základ, mozzarella, salám, klobása, červená cibule)

187,-Kč

8.

Pizza Andalu

(raj. základ, mozzarella, kuřecí maso, červená cibule, jalapeňos papričky, parmezán)

189,-Kč

9.

Velký listový salát s cous-cousem, rucolou, sušenými rajčaty, olivami, bazalkovým pestem a filírovaným kuřecím masem

207,-Kč

10.

Italské tiramisu

  78,-Kč