Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Pórkový krém s vejcem

  67,-Kč

2.

180g Kuřecí „Gyros“ s čerstvou zeleninou, domácím pita chlebem, hranolky, tzatziki

235,-Kč

3.

Tagliatelle al Mare

(mořské plody, chilli, cuketa, česnek, červená cibule, olivový olej, řapíkatý celer)

198,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, niva), bramborová kaše, rajčatový salátek

186,-Kč

5.

180g Pečený hovězí špalek na česneku, sekaný špenát, domácí bramborový knedlík

195,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

187,-Kč

7.

Pizza Pepperoni

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, paprika, parmezán)

198,- Kč

8.

Insalata Salmone

(směs listových salátů, polníček, rajčata, grilované kousky lososa, bazalkové pesto, bagetka)

217,-Kč

9.

Čokoládový cheesecake

 78,- Kč