Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Potage „francouzská zeleninová krémová polévka“

  67,-Kč

2.

180g Grilovaný kuřecí špíz se žampionovou omáčkou, americký brambor

(kuřecí maso, cuketa, anglická slanina, červená cibule)

235,-Kč

3.

Spaghetti Siciliana di pollo

(kuřecí maso, rajčata, pomodoro, kapary, černé olivy, česnek, parmezán)

198,-Kč

4.

450g Grilovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

195,-Kč

5.

180g Pečená záhorácká roláda (vepřová plec, anglická slanina, bílé zelí)

se šťouchaným bramborem

186,-Kč

6.

2ks Grilovaný hermelín s pečenou červenou řepou, vařený brambor / hranolky, tatarka

187,-Kč

7.

Pizza Tonno speciale

(rajč. základ, mozzarella, tuňák, anglická slanina, rajčata, bazalka)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, rucola, okurka, rajčata, smažené kroužky v těstíčku z kalamár, jemný česnekový dip, opečená bagetka

215,-Kč

9.

Malinový cheesecake

 78,- Kč