Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kyjevský boršč s nokem zakysané smetany

  67,-Kč

2.

160g Grilované kuřecí prsíčko s curry omáčkou, žampiony a pórkem, hranolky

235,-Kč

3.

Domácí ravioly plněné špenátem se sýrovou omáčkou a restovanou šunkou

198,-Kč

4.

Pečené kuřecí paličky „sweet and chilli“ s bramborovou kaší, salátek

186,-Kč

5.

170g Burgundská hovězí pečeně s rýží / těstovinou / houskový knedlík

195,-Kč

6.

200g XL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor, tatarská omáčka, kyselá okurka

187,-Kč

7.

Pizza Carciofi

(smet. základ, mozzarella, šunka od kosti, artyčoky, žampiony)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými kuřecími nugetkami, česnekový dip, bagetka

215,-Kč

9.

Pomerančový cheesecake

 78,- Kč

10.

160g Rozlítaný španělský hovězí ptáček s dušenou rýží / houskový knedlík

195,-Kč