Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a fritátovými nudlemi

  67,-Kč

2.

200g Grilovaná vepřová krkovička s BBQ omáčkou a kukuřičným klasem, farmářský opečený brambor s uzeninou

235,-Kč

3.

Spaghetti di Ristoro

(kuřecí maso, smetana, sušená rajčata, česnek, pórek, parmezán)

198,-Kč

4.

170g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík

186,-Kč

5.

Chilli con carne s jasmínovou rýží / hranolky

(hovězí mleté maso, č. fazole, chilli, rajčata, kukuřice, cibule, paprika)

195,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

187,-Kč

7.

Pizza Vesuvio

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, anglická slanina, uzený sýr, kukuřice, pórek)

198,- Kč

8.

Insalata Toscana

(směs trhaných salátů, sušená rajčata, mozzarella, slanina, kuřecí maso, opečená bruschetta)

215,-Kč

9.

Italské tiramisu

 78,- Kč