Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  67,-Kč

2.

180g Mix gril (kuřecí, vepřové, klobása), zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, dresink

235,-Kč

3.

Lasagne Bolognese

(mleté hovězí ragů, drcená rajčata, č. víno, česnek, bešamel, mozarella, parmezán)

196,-Kč

4.

Španělská Paella 

(rýže, mořské plody, kuřecí maso, zel. fazolky, kukuřice, mrkev, kurkuma, rucola, citrón)

186,-Kč

5.

170g Hovězí svíčková omáčka, domácí karlovarský knedlík, brusinkový terč

198,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

187,-Kč

7.

Pizza Pasanella

(smetana, mozzarella, anglická slanina, červená cibule, brokolice, kukuřice)

198,- Kč

8.

Caesar salát 

(římský a ledový salát, kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

215,-Kč

9.

Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem       (dezert / hlavní chod)

78,-/156,-

10.

Pečený pstruh na čerstvých bylinkách s glazovanou zeleninou na másle, vařený brambor, citron

230,-Kč