Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Zelňačka s klobásou a bramborem

  67,-Kč

2.

180g Grilovaný krůtí steak s červenou čočkou a zeleninou (mrkev, řapíkatý celer, petržel, červená cibulka), jemně pikantní medová omáčka s chilli

235,-Kč

3.

Tagliatelle Toscana

(kuřecí maso, listový špenát, angl. slanina, žampiony, drcená rajčata, česnek, parmezán)

196,-Kč

4.

150g Kuřecí závitek (šunka od kosti, cheddar), bramborová kaše, rajčatový salátek

186,-Kč

5.

180g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, houskový knedlík / rýže / těstovina

189,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

187,-Kč

7.

Pizza Prosciutto crudo

(rajč. základ, mozzarella, parmská šunka, rucola, černé olivy)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými sýrovými nugetkami z hermelínu, česnekový dip, bagetka

215,-Kč

9.

Jahodový cheesecake

  78,-Kč