Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Špenátový krém s restovanou šunkou

  67,-Kč

2.

200g Mleté hovězí biftečky s čerstvým salátem, vařený brambor / hranolky, tzatziki

235,-Kč

3.

Gnocchi al Salmone 

(losos, brokolice, ricotta, smetana, česnek, parmezán, rucola)

196,-Kč

4.

Pečené kuřecí stehno na šalvěji se zeleninovým cous-cousem

(cuketa, mrkev, řapíkatý celer, č. cibule)

186,-Kč

5.

160g Vídeňský hovězí guláš s variací bramborového a houskového knedlíku

195,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, citron

187,-Kč

7.

Pizza san Lazzaro

(smet. základ, mozzarella, uzený sýr, šunka od kosti, pórek, kukuřice)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů s rajčaty a marinovanou vepřovou panenkou

v medovo-hořčičném dresinku, opečená bagetka

215,-Kč

9.

Plněné mangové tvarohové knedlíky s perníkem a cukrem, mangová espuma

  97,-Kč