Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu - Neděle

1.

Cizrnová polévka s chilli a koriandrem

  67,-Kč

2.

160g Grilované vepřové medailonky z panenky s hříbkovou omáčkou a pažitkou, steakové hranolky

235,-Kč

3.

Penne Brescia

(kuřecí maso, listový špenát, uzené maso, česnek, smetana, parmezán)

196,-Kč

4.

Kuřecí kung-pao s jasmínovou rýží / hranolky

187,-Kč

5.

170g Hamburská vepřová pečeně s houskovým knedlíkem / dušená rýže

195,-Kč

6.

160g Smažené sýrové duo (eidam, hermelín), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

189,-Kč

7.

Pizza Fantazia

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, šunka od kosti, ananas)

198,- Kč

8.

Velký řecký salát s cizrnou, míchanou čerstvou zeleninou, ledovým salátem, červenou cibulkou, olivami a sýrem feta

215,-Kč

9.

Stracciatellový cheesecake

  79,-Kč