Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Polévka z červené řepy s koriadrem a nokem zak. smetany

  67,-Kč

2.

200g Grilovaná kuřecí jatýrka s opečenou anglickou slaninou, 

vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

235,-Kč

3.

Tagliatelle di Parma

(prosciutto, olivy, čerstvá rajčata, bazalka, česnek, oliv. olej, mozzarella)

196,-Kč

4.

450g Gril. kuřecí křidýlka „Buffalo“ podávaná s dipovou zeleninou

(okurka, řapíkatý celer, mrkev), hranolky / opečená bagetka

215,-Kč

5.

325g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

249,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

189,-Kč

7.

Pizza Scalopine

(rajč. základ, mozzarella, vepřová panenka, anglická slanina, č. paprika, cibule)

198,- Kč

8.

Insalata di Salmone

(směs trhaných salátů, polníčku a rucoly, avokádo, cherry rajčátka, marinovaný uzený losos, kopr, citronovo-medová zálivka, opečená bruschetta)

217,-Kč

9.

Hruškovo-jablečný závin se švestkami, vanilkovou omáčkou a šlehačkou

  79,-Kč