Teodoro ristorante Hostivař - Dnešní polední menu

1.

Polévka z červené řepy s koriadrem a nokem zak. smetany

  57,-Kč

2.

160G Zapečený kuřecí steak s parmezánem, máslová kukuřice, mačkaný brambor s pórkem

198,-Kč

3.

450g Gril. kuřecí křidýlka „Buffalo“ podávaná s dipovou zeleninou

(okurka, řapíkatý celer, mrkev), hranolky / opečená bagetka

189,-Kč

4.

Domácí moravské halušky s uzeným masem, bílým zelím a opeč. cibulkou

186,-Kč

5.

325g Konfitované kachní stehýnko, dušené červené zelí, variace knedlíků (bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

249,-Kč

6.

Smažený sýr se šunkou, vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

187,-Kč

7.

Pizza Bolognese

(rajč. základ, mozzarella, mleté hovězí ragů, čerstvá rajčata, parmezán)

188,-Kč

8.

Pizza Pollo e curry

(smet. základ, mozzarella, kuřecí maso, curry, žampiony, zelené fazolky)

189,-Kč

9.

Insalata Caprese

(směs salátů, polníček, rajčata, mozzarella caprese, olivy, bazalkové pesto, opeč. bagetka)

207,-Kč

10.

Hruškovo-jablečný závin se švestkami, vanilkovou omáčkou a šlehačkou

  78,-Kč