Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Frankfurtská polévka s párkem

  67,-Kč

2.

160g Chicken Burger, hranolky, mayo

(kuřecí steak zapečený sýrem, avokádo, restovaná kukuřice, rajče, ledový salát)

235,-Kč

3.

Gnocchi Quattro formaggi

(smetana, mozzarella, hermelín, gorgonzola, parmezán, vlašské ořechy, baby špenát)

196,-Kč

4.

Kuřecí katův šleh s dušenou rýží / hranolky

(kuřecí maso, červená paprika, cibule, pórek, chilli, česnek, rajčata)

194,-Kč

5.

170g Pomalu pečená rolovaná plec po provensálsku, šťouchaný brambor se slaninou

198,-Kč

6.

200g 2ks Smažené holandské řízečky s bramborovou kaší, stříbrné cibulky

195,-Kč

7.

Pizza Roma

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, tuňák, kukuřice, černé olivy)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů a čerstvé zeleniny se smaženými kuřecími nugetkami, jemně pikantní dresink, domácí bagetka

217,-Kč

9.

Crème brûlée

(domácí vanilkový dezert s gratinovaným třtinovým cukrem a mátou)

  89,-Kč

10.

170g Dušené hovězí kostky na houbách s rýží / houskový knedlík

195,-Kč