Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Kulajda se zastřeným vejcem a houbami

  67,-Kč

2.

180g Krůtí medailonky v jemně pikantním těstíčku, šťouchaný brambor

s jarní cibulkou, domácí salátek coleslaw

235,-Kč

3.

Tagliatelle Primavera e pollo

(filírované kuřecí prsíčko, rajčata, bazalkové pesto, oliv. olej, česnek, olivy, mozzarella)

196,-Kč

4.

170g Pečená kuřecí roláda podávaná s jarní velikonoční bylinkovou nádivkou

215,-Kč

5.

180g Dušená hovězí líčka na víně a kořenové zelenině, bramborové pyré

249,-Kč

6.

Smažené olomoucké tvarůžky balené v anglické slanině, hranolky / vařený brambor, tatarská omáčka

189,-Kč

7.

Pizza alla Pasqua

(rajčatový základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, zelený chřest, česnek, vejce)

204,- Kč

8.

Salát „Perfekto di pollo“

(směs trhaných salátů, kuřecí maso, rucola, sušená rajčata, mozzarella, zel. fazolky, bagetka)

217,-Kč

9.

Malinový cheesecake

  79,-Kč