Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  67,-Kč

2.

200g Gril. „Pljeskavica“ (mleté mix, č. cibule, feferonka, petržel), zeleninový salátek, hranolky, ajvar

235,-Kč

3.

Spaghetti Tonno e aglio

(tuňák, sušená rajčata, jarní cibulka, oliv. olej, parmezán)

196,-Kč

4.

Cous-cous s grilovaným kuřecím masem, středomořskou zeleninou a bazalkovou omáčkou

194,-Kč

5.

170g Rajská hovězí pečeně s těstovinou / houskový knedlík

198,-Kč

6.

200g XL Smažený vepřový řízek z krkovičky, mačkaný brambor s pórkem, tatarka, kyselá okurka

195,-Kč

7.

Pizza Riposare

(rajč. základ, mozzarella, klobása, salám, lilek, cuketa, cibule)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, baby špenát, paprika, grilovaný hermelín, brusinky, opečená bagetka

217,-Kč

9.

Italské tiramisu

  89,-Kč