Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Italská minestrone se zeleninou a rajčaty, parmazán

  67,-Kč

2.

200g Mix gril (kuřecí a vepřový medailon, klobása), selské zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, americký dresink

235,-Kč

3.

Tagliatelle al Mare 

(mořské plody, krevety, česnek, chilli, olivy, pomodoro, rajčata, řapíkatý celer, rucola)

196,-Kč

4.

200g Opečená vinná klobása s bramborovou kaší, kyselá okurka

194,-Kč

5.

Sečuánské kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(kuřecí, houby, mrkev, pórek, zázvor, tmavá sojovka, paprika, bambus, chilli papričky)

198,-Kč

6.

160g Smažený kuřecí řízek, mačkaný brambor s pórkem, tatarská omáčka

195,-Kč

7.

Pizza Foggia

(rajč. základ, mozzarella, šunka od kosti, vejce, kukuřice)

198,- Kč

8.

Caesar salát 

(římský a ledový salát, gril. kuřecí maso, opeč. slanina, krutony, caesar dresink, parmezán)

217,-Kč

9.

2ks Domácí „Bavorské vdolečky“ s povidly a krémem

  89,-Kč