Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Drůbeží kaldoun s žemlovými knedlíčky

  67,-Kč

2.

160g Grilovaný krůtí steak se sázeným vejcem a slaninou, vídeňskou cibulkou, mačkaný brambor s pórkem, americký dresink

235,-Kč

3.

Spaghetti Pollo e spinaci

(kuřecí maso, listový špenát, česnek, smetana, parmezán)

196,-Kč

4.

200g Čevabčiči s vařeným bramborem, čerstvou cibulkou a hořčicí

194,-Kč

5.

170g Maďarský hovězí guláš s červenou cibulkou, domácí bramboráčky / bramborový knedlík

198,-Kč

6.

Smažený sýr s vařeným bramborem / hranolky a tatarskou omáčkou

195,-Kč

7.

Pizza san Pietro

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, šunka od kosti, vejce, jalapeňos)

198,- Kč

8.

Směs trhaných salátů, polníček, rajčata, smažené kuřecí stripsy, dip ze zakysané smetany, bagetka

217,-Kč

9.

Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem

  89,-Kč

10.

180g Staročeská bašta (vepřová pečeně, uzené, klobása), bílé zelí, variace knedlíků

195,- Kč