Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  67,-Kč

2.

200g Grilované mleté hovězí biftečky plněné balkánským sýrem s čerstvým salátem, vařený brambor / hranolky, tzatziki

235,-Kč

3.

Tagliatelle Valore

(krůtí maso, brokolice, smetana, česnek, parmezán)

196,-Kč

4.

160g Pečená kuřecí roláda (sušená rajčata, mozzarella), bramborová kaše, salátek

194,-Kč

5.

160g Hovězí svíčková omáčka, domácí karlovarský knedlík, brusinkový terč

215,-Kč

6.

Smažený kuřecí řízek s mačkaným bramborem, tatarská omáčka, citron

195,-Kč

7.

Pizza Borsalino

(rajč. základ, mozzarella, anglická slanina, vejce, listový špenát, niva)

198,- Kč

8.

Insalata Tonno

(směs salátů, tuňák, rajčata, kukuřice, olivy, červená cibule, vejce, oliv. olej, bagetka)

217,-Kč

9.

Italské tiramisu

  89,-Kč