Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Gulášová polévka

  67,-Kč

2.

200g Grilovaný telecí „Hanger steak“ s opečenou zeleninou a batátovou bramborou, medová chilli omáčka

235,-Kč

3.

Gnocchi di Ristoro

(kuřecí maso, smetana, sušená rajčata, česnek, pórek, parmezán)

196,-Kč

4.

Mexické kuřecí nudličky s jasmínovou rýží / hranolky

(červené fazole, kukuřice, chilli papričky, cibule, paprika, česnek, rajčata)

194,-Kč

5.

160g Moravské vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík

198,-Kč

6.

Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), bramborová kaše, salátek

195,-Kč

7.

Pizza Rustica

(rajč. základ, mozzarella, kuřecí maso, rajčata, gorgonzola, parmezán, bazalka)

198,- Kč

8.

Velký řecký salát s marinovaným balkánským sýrem

(čerstvá zelenina, ledový salát, černé olivy, marinovaný balkánský sýr, č. cibule, olivový olej)

217,-Kč

9.

Italské tiramisu

  89,-Kč