Teodoro ristorante Hostivař - Víkendové polední menu

1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi

  67,-Kč

2.

160g Smažený mix mini-řízečků (kuřecí, vepřové), domácí bramborový salát, citrón

235,-Kč

3.

Risotto Milanese

(italská krémová rýže carnaroli, kuřecí maso, hrášek, česnek, bílé víno, kurkuma, parmezán)

199,-Kč

4.

450g Grilovaná kuřecí křidýlka podávaná s dipovou zeleninou 

(mrkev, řapíkatý celer, okurka), hranolky / opečená bagetka, česnekový dip

215,-Kč

5.

160g Mleté masové koule s rajskou omáčkou, těstovina / houskový knedlík

198,-Kč

6.

2ks Pečený hermelín v alobalu (šunka, koření, česnek, zelenina), brusinky,

vařený brambor / hranolky

195,-Kč

7.

Pizza Verona bianca

(smet. základ, mozzarella, anglická slanina, paprika, parmezán)

198,- Kč

8.

Variace trhaných salátů a čerstvé zeleniny s kuřecím gyrosem, koprovým dipem a česnekovou focacciou

217,-Kč

9.

Mechový dortík s citrónovým krémem z mascarpone

  89,-Kč

10.

475g Pomalu pečené husí stehýnko, červené zelí, variace knedlíků 

(bramborový, houskový, karlovarský), vídeňská cibulka

295,-Kč