Teodoro ristorante Hostivař - Pátek 5.1.2018

1.

Zeleninový vývar s bylinkovým kapáním

36,-Kč

2.

160g Smažený kuřecí „Gordon bleu“ (šunka, niva), vařený brambor / hranolky, tatarská omáčka

138,-Kč

3.

Čerstvé tagliatelle Pomodoro di manzo (hovězí, pomodoro, paprika, č. cibule, česnek, mozz., bazalka)

135,-Kč

4.

160g Indické kuřecí soté (jablka, pórek, kari) s jasmínovou rýží

119,-Kč

5.

Insalata Roastbeef (směs salátů, polníček, vejce, rajčata, hovězí roastbeef, hořčičný dresink, bagetka)    

142,-Kč

6.

Malý strouhaný okurkový salátek s rajčaty ve sladkokyselém nálevu

45,-Kč

7.

Pizza Capo con Mirtilli (smet. základ, mozzarella, eidam, hermelín, brusinky)

135,-Kč

8.

Pizza De Mais (rajč. základ, mozzarella, šunka, kukuřice, čerstvá rajčata, parmezán)

129,-Kč

9.

Domácí cheesecake

45,-Kč

10.

200g Grilovaný hovězí „Flank“ steak s anglickou slaninou a smetanovým pórkem, štouchaný brambor

196,-Kč