Teodoro ristorante Hostivař - Sobota 16.6.2018

Víkendové polední menu

Polévka:

1.

Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky

45,-Kč

Hlavní jídla:

2.

200g Grilovaný kuřecí steak s rokforovou omáčkou, špenátový šťouchaný brambor se šunkou

172,-Kč

3.

Fusilli Amatriciana di Manzo (hovězí nudličky, pomodoro, červená paprika, olivy, chilli, č. cibule, česnek, parmezán)

149,-Kč

4.

200g Smažený vepřový řízek z krkovičky, petrželkový brambor, kyselá okurka, domácí tatarská omáčka

154,-Kč

5.

Insalata Tonno (směs trhaných salátů, tuňák, rajčata, kukuřice, vejce, č. cibule, rozpečená bagetka)    

168,-Kč