Víkendové polední menu |
||
Polévka: |
||
1. |
Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a játrovými knedlíčky |
45,-Kč |
Hlavní jídla: |
||
2. |
200g Grilovaný kuřecí steak s rokforovou omáčkou, špenátový šťouchaný brambor se šunkou |
172,-Kč |
3. |
Fusilli Amatriciana di Manzo (hovězí nudličky, pomodoro, červená paprika, olivy, chilli, č. cibule, česnek, parmezán) |
149,-Kč |
4. |
200g Smažený vepřový řízek z krkovičky, petrželkový brambor, kyselá okurka, domácí tatarská omáčka |
154,-Kč |
5. |
Insalata Tonno (směs trhaných salátů, tuňák, rajčata, kukuřice, vejce, č. cibule, rozpečená bagetka) |
168,-Kč |