Teodoro ristorante Hostivař

Teodoro ristorante * café je prosluněná italská restaurace v blízkosti Hostivařského lesoparku ideální k posezení s přáteli či rodinou, nebo také k obchodním schůzkám. Specializujeme se především na středomořskou "italskou" kuchyni, vždy z čerstvých a pečlivě vybraných surovin. Samozřejmostí je u nás originální pizza, kterou nabízíme i v bezlepkové variantě..

Informace o podniku

  • Plně klimatizovaná, IQOS povoleno
  • Kapacita restaurace 77 míst, zahrádka 104 míst
  • WIFI připojení zdarma jak ve vnitřních prostorách, tak i na zahrádce
  • Naše kuchyně pro vás vaří do 22:30 hod (objednávky tedy do 22:30h.:)
  • LCD televizor pro přenos sportovních utkání, projekci fotografií apod.
  • O2 TV sport pack
  • Dětský koutek, přebalovací pult na toaletách, dětské židličky k dispozici
  • Bezbariérový přístup, včetně toalety pro invalidy
  • Přijímáme platební karty, stravenky i elektronické stravenky všech společností
  • Přijímáme platbu v eurech, zpět vracíme v českých korunách
  • Vlastní parkování není, ale v oblasti mnoho parkovacích míst zdarma bez zóny
Polední menu do emailu

Volba sladků - Září "Cybeer"

31.08.2023
Umělá inteligence nejen pomohla vytvořit toto lahodné pivo, ale také celý vizuální design, texty a další marketingové aktivity. Obsah alkoholu: 5,0 %Styl piva: New England Lager (Fúze ležáku a New England IPA)Typ kvašení: spodníCharakteristika: nefiltrované, ležákový základ, džusovitý charakter ve stylu NEIPA, jemné grapefruitové tónyHořkost: 31 IBU (střední)Barva: 16 EBC (světlá)×Cybeer (zkratka pro kybernetické pivo – cybernetic beer) je zářijovým speciálem Volby sládků. Spolupráce Plzeňského Prazdroje s umělou inteligencí (AI) přinesla jedinečnou recepturu spojující tradiční český ležák a moderní šťavnatý chmelový koktejl New England IPA (NEIPA). Sládci pomocí umělé inteligence precizně ladili recepturu s novými ležáckými kvasnicemi, anglickými chmely a speciálním varním postupem charakteristickým pro styl NEIPA pro džusovitost s grapefruitovými a chmelovými tóny. Na zdraví, přeje Teodoro#téčko #tocenepivo #náměstípřátelství #namestipratelstvi #slunecnyvrsek #praha15 #teodorohostivar #hostivar #restaurantteodoro #téčko #teodororestaurant #volbasladku

Volba sládků v SRPNU!!

30.07.2023
Volba sládků v SRPNU!! “Tropikale “… Přijďte ochutnat od zítra.. Těšíme se na vás.. :) Ponořte se do víru Tropikale! Koktejlu citrusových chuťových tónů a hořkosti amerických chmelů. Tropikale je svěží svrchně kvašené letní pivo s krásnou zlatavou barvou. Má výrazné a harmonické aroma, kde jsou vybalancované citrusové a chmelové tóny doprovázené příjemnou hořkostí. Jedná se o lehčí a pitelné pivo ideální do letních dní. Obsah alkoholu: 4,3 % Styl piva: Nefiltrované světlé svrchně kvašené (Ale) Typ kvašení: Svrchní Charakteristika: nefiltrované, příjemná vyšší hořkost a plnost, chmelové aroma, lehké citrusové tóny (grapefruit) Hořkost: 33 IBU (střední) Barva: 13 EBC (světlá)

GRILOVÁNÍ v Teodoru posunuto na neurčito!

02.06.2023
Přijměte pozvání na naši první letošní grilovačku, kterou jsme museli z důvodu deště posunout na zatím neurčito :D.. ,kolektiv Teodoro Hostivař

Volba sládků - Červen

02.06.2023
Volba sládků - Červen Ve spolupráci s Městským pivovarem Domažlice Vám přinášíme Pšeničný Prior. Svrchně kvašené nefiltrované pšeničné pivo se svěží chutí a lehkým aroma, které může připomínat banány. Prior se v 90. letech vařil právě v domažlickém pivovaru, který tehdy patřil pod Plzeňský Prazdroj. Abychom dohledali původní recepturu, ponořili jsme se na týdny do prazdrojských archivů. Sládci Tomáš Pokorný z Plzeňského Prazdroje a Jana Müllerová z Městského pivovaru Domažlice pak nalezenou historickou recepturu upravili tak, aby se trefila do vkusu dnešních milovníků pivních speciálů. Na zdraví!